Što ovog vikenda priprema Podroom?

podroom

I ovog vikenda popularni čakovečki klub Podroom nastavlja tradiciju bogatog i zanimljivog programa.

Kroz proteklih nekoliko tjedana, mogli ste uživati uz odlične nastupe poznatih DJ-eva, kušati tradicionalne međimurske delicije i uživati uz čašicu razgovora i kvalitetnih međimurskih vina.

Ta se tradicija, naravno, nastavlja i dalje, pa u nastavku pogledajte što Vas u Podroomu očekuje već ovog vikenda.

Četvrtak, 28. ožujka je rezerviran za popularno Podrumarenje, ovog puta uz mlade, energične i simpatične tamburaše TS Prim. Za vinske note pobrinuti će se vinarija Dvanajščak-Kozol uz posluslatko vino Rose, a koje će vas iznenaditi izrazitim voćnim notama u okusu i mirisu.

U petak, 29. ožujka u Podroomu Vas očekuje nešto drugačija, veoma zanimljiva kombinacija Stand-Up a i rocka, naziva ‘Late Night Show with Srejo’ kroz koju Vas uz, kako to on kaže ‘male noćne razgovore’, vodi – pogodili ste, Srejo (Lucky Music).

U subotu, 30. ožujka, na Podroom Clubbingu gostuje Mo Keep, već dobro znani čakovečki DJ sa nastupima i rezidencijama u brojnim poznatim klubovima kao što su Aquarius Zrće i dr. Sve ljubitelje kvalitetne elektronske glazbe očekuje vrhunska atmosfera, te početak pripreme za nadolazeću sezonu festivala i partyja na otvorenome.

Ostavi komentar