Škugor napustio 4 tenora, mijenja ga međimurski slavuj Filip Hozjak

Filip Hozjak
Filip Hozjak

Nakon što su ove godine izdali prvi zajednički album i napunili zagrebačku Cibonu, Četiri tenora ostali su bez Marka Škugora. Tenor koiji gradi uspješnu solo karijeru objavio je kako od danas više nije član 4 tenora.

– Dragi svi, ovom prilikom Vam želim objaviti kako više nisam dio sastava “Četiri tenora”! Zadnji nastupi u Ciboni, Stožicama i prekjučer u Malom Lošinju su bili zaista spektakularni. Razlog mog odlaska vrlo je jednostavan – obje karijere u zadnje vrijeme doživljavaju streloviti rast i jednostavno više ni uz najbolju volju ne uspijevam gurati na “dva fronta”.

Tenori nakon nastupa u Ciboni imaju dosta ponuda kako u Hrvatskoj, tako i u Sloveniji, pa i šire, a kako ja ove godine imam veliku turneju u Sloveniji u 12. mjesecu, koja se nastavlja i u 2019. te velike koncerte u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru početkom iduće godine; odlučio sam se bazirati na vlastitu karijeru. Svojim prijateljima, koji naravno, nastavljaju dalje raditi, s novim, odličnim tenorom, želim svu sreću uz pjesmu – Amigos para siempre! – napisao je Škugor.

Tenori su nastavili s radom, a kako doznajemo, Škugora je zamijenio Filip Hozjak, lirski tenor iz Preloga, inače član Zbora HNK-a u Osijeku. Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će se snaći Međimurac među Dalmatincima.

Ostavi komentar