Sergej Ćetković 23. listopada dolazi u varaždinsku Arenu!

Krajem listopada očekuje nas nastup glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

U subotu 23. listopada Arena Varaždin bit će ispunjena emocijom koju svojim dolaskom donosi karizmatičan glazbenik i kantautor Sergej Ćetković.

S već više od dva desetljeća na sceni, Sergej svoje koncerte nerijetko pretvara u plesni podij, njegov je nastup popraćen vriskovima i ovacijama, a publika s koncerta odlazi punog srca i oduševljena karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama ovog crnogorskog velikana i izvrsnog performera. Svoj glazbeni put Sergej je započeo još u dječačkoj dobi, u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir, no profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije.

Koncert u varaždinskoj Areni, 23. listopada, idealna je prilika da uživo doživite energiju Sergeja Ćetkovića. Ulaznice su dostupne za kupnju u sustavu i prodajnim mjestima Eventima!

Ostavi komentar