Scifidelity Orchestra i Iggy Biznis u najoriginalnijoj božićnoj pjesmi

Foto: Music box
Foto: Music box

Scifidelity Orchestra, nominirani za nagradu Porin za najbolji instrumentalni album 2019. godine za svoj Holiday Special, udružili su snage sa zagrebačkim glazbenikom Iggyjem Biznisom te kroz šaljiv tekst i prigodnu glazbu predstavljaju nam “Mašem snovima (božićna)” – najoriginalniju božićnu pjesmu koju ćete čuti ovih blagdana.

Ova godina nam nije bila baš dobra, kaže Scifidelity Orchestra u novom singlu, a vjerojatno će se većina nas složiti da je 2020. godina jednostavno bila “banana”. Površnim slušanjem mogli bismo zaključiti da je riječ o “speglanoj” ljubavnoj ugođajnoj pjesmi, no to je i karakteristika svake slojevite šale.

U vezi, u poslu ili nekoj drugoj instanci ljudskih odnosa – uvijek je komplicirano. No, da bismo ostali ljudi potrebno je to sve zbrojiti, oduzeti i na kraju se nasmijati na svoj račun.”, ispričali su Scifidelity Orchestra.

Scifidelity Orchestra djeluje od 2013. godine, a članovi su Filip, Stjepan i Benjamin Horvat, te Robert Pajić. Njihov aktualni album “Holiday Special” nominiran je za Porin 2019. godine u kategoriji najboljeg instrumentalnog albuma. Zapaženi nastupi u medijima bili su plasman u finale Supertalenta, gostovanje na novogodišnjem koncertu s Tamburaškim orkestrom HRT-a, te nastup na Festivalu kajkavske popevke, piše musicbox.hr.

Ostavi komentar