Reunion party nakon pola godine ponovno u Disco clubu Šampion!

Ususret Valentinovu koje je poznato kao dan zaljubljenih iz radionice REUNION-a najavljujemo vam veliki party povodom najromantičnijeg dana u godini!

Provocative je poznata party tematika koja želi iz svakoga izvući njegovu provokativnu stranu, te je stoga dress code: provocative!

Djevojke izvucite svoj crveni ruž, momci ubacite upadljivi crveni detalj i najprovokativnija zabava može početi!

Reunion će se pobrinuti da, ako već nemate svog partnera u ljubavi, pronađete ga uz animacijsku igru!

Match up theme: Svaka osoba na ulazu u klub dobit će narukvicu s brojem, jedna boja za djevojke, druga za momke. Cilj ove animacijske igre ja naći osobu suprotnog spola od vas s istim brojem narukvice kao što i vi imate! Savršen početak razgovora, a možda i nešto više!

Crvena boja pomoći će u uređenju kluba te će sve biti u skladu s Danom zaljubljenih kako bi osigurali pravu romantičnu atmosferu!

No, sve one koji neće doći samo zbog romantičnog ugođaja očekuju poznate Reunion animacij: CONFFETI EXPLOSION, REUNION CO2 SHOW.

Za glazbu će biti zaduženi  Reunion resident DJ-i!

Broj Reunion narukvica je ograničen stoga smo vam u suradnji s organizatorom odlučili pokloniti dva puta po dvije narukvice za party. U komentar ovog članka na FB-u označi osobu s kojom želiš ići, a mi ćemo u petak prijedpodne proglasiti dobitnike. Sretno svima!

Ostavi komentar