Proslavite 40 rođendan NK “Venera” uz koncert Mladena Grdovića i besplatne ulaznice!

mladen grdović

Kralj zabave i bevande, Mladen Grdović uveličat će svojim gostovanjem u Pleškovcu četrdeseti rođendan NK “Venera”. Proslava rođendana i koncert održat će se u subotu, 26. kolovoza, s početkom u 20 sati na nogometnom igralištu NK “Venera”. Uz popularnog zabavljača i pjevača Mladena Grdovića gostovat će i TS Delirij.

Opustite se i zabavite uz vječne hitove zabavne glazbe kao što su Evo mene moji ljudi, Oči boje lavande, Dalmatinac, Nije u šoldima sve, Bolje živim nego ministar, Ja ću doći s pismom, Za ljubav ja dao bi sve, Bila košulja…

Domaćin i organizator ove spektakularne glazbene večeri je Nogometni klub “Venera”. Uz popularnog zabavljača i pjevača Mladena Grdovića gostovat će i TS Delirij.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe bar Millenium (Čakovec), Caffe bar Goricaj (Prekopa), Caffe bar Zapad (Brezje), Pizzeria Venera (Pleškovec), Caffe bar Bajzovi dvori (Dekanovec), Božo pub (Mala Subotica), Caffe bar Jama (Mursko Središće), Caffe bar Forum (Prelog). Proslava je organizirana uz potporu Općine Sveti Juraj na Bregu.


Za naše čitatelje osigurali smo 4×2 besplatne ulaznice. Pošaljite nam svoje podatke, a mi ćemo sretne dobitnike objaviti sutra do 12 sati i obavijestiti ih putem maila.

Podatke šaljite ovdje:

Nagradnjača - besplatne ulaznice

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Sretno svima i vidimo se na koncertu!

Ostavi komentar