Promocija pin-up kalendara i TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL 16. prosinca u Metalcu!

TRASH&BURN pin-up kalendar 2018.

TRASH&BURN druženje uz promociju kalendara i novi zimski TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL održat će se u subotu 16. prosinca u industrial-baru Metalaca s početkom od 18 sati.

TRASH&BURN pin-up kalendar 2018.

Što sve posjetitelje očekuje na zimskom izdanju TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVALU u ime organizatora Neven Faić ističe:

Neven Faić
Neven Faić

– Trash&Burn Kustom Art festival je zimsko izdanje Trash&Burn-a, na kojem će biti predstavljeni umjetnici ”Kustom” scene.

Moći ćete u živo vidjeti i kupiti radove pinstriping, lowbrow art umjetnika, a u koliko želite pokloniti sebi ili voljenoj osobi tetovažu, naši tattoo majstori bit će spremni ispuniti vaše želje.
Trash&Burn već tradicionalno izdaje pin-up kalendar koji će biti predstavljen upravo ovdje, ovaj puta u još većem formatu, a naša miss Stacey koja krasi naslovnicu kalendara izvest će svoj nezaboravan cabaret show.

Kalendar i sa muškim modelima!

Za sve pripadnice ljepšeg spola koje nas godinama pitaju ”kad će kalendar sa muškim modelima?” s ponosom objavljujemo da je došao njihov dan – TRASH&BURN HOMBRES kalendar je tu! Tu je i legendarni Polyboy barber shop, a biti će predstavljene i nove Trash&Burn majice… 

Za glazbeni dio festivala zaduženi su DJ Martin 13 i Dalibor Pavičić iz The Bambi Molesters-a koji će birati muziku, od rokenrolla iz 50-tih, rockabilly-a, surfa do garage punka…Koncertnu promociju jednog od najboljih albuma u 2017. ”IV” imat će riječki MY BUDDY MOOSE kojima će se pridružiti Dalibor Pavičić na gitari kao specijalan gost.

Upad je 25 kuna, a za prvih 100 posjetitelja koji kupe Trash&Burn kalendar, upad je besplatan!

 TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL

 

 

 

Ostavi komentar