PROLAZI SVE, ALI ON NE: Stjepan Jimmy Stanić i njegovi vječni evergreeni gostuju u Casa Latini

jimmy stanic 01
Uz Stjepana će nastupiti i njegova supruga Barbara te i Sexy Boys

U Casa Latinu stiže hrvatska glazbena legenda Stjepan Jimmy Stanić. Uz pjevačke bravure pružit će publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli život.

Stjepan Jimmy Stanić, doajen hrvatske zabavne i jazz-glazbe, unatoč poodmaklim godinama, na glazbenoj je sceni i dalje aktivan. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije, na pozornici priziva duh glazbe čija vrijednost „nikad neće proć“ i koju upravo on – šarmantan, duhovit i vječno mlad – utjelovljuje.

Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih „intermezza“, danas bismo rekli, stand upa.

Uza sve to, Jimmy izvodi i predratne, već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba. Bravuroznim Jimmyjevim nastupima nemali doprinos daje i Sexy Boys, trolist vrsnih instrumentalista u njegovoj pratnji – pijanist Julije Njikoš, gitarist Mario Igrec i kontrabasist Mladen Baraković. Ulaznice su u prodaji od srijede 7. studenog u Casa Latini (u pretprodaji) po cijeni od 60 kuna. Na dan koncerta iznosit će 80 kuna.

jimmy stanic 02

Ostavi komentar