Podroom: Zabava se nastavlja i u ovom tjednu!

podroom
podroom

Najbolja zabava uz najbolju domaću glazbu i tamburaške bendove očekuje Vas svakog četvrtka u Podroomu!

Četvrtak, 09.siječnja – Podrumarenje

Podroom-Drink&Music Club vas poziva na najbolji party četvrtkom u gradu, ako ste ljubitelj domaćih vrsta vina i zabavne glazbe, pozivaju vas da se se pridružite i veselite s njima do ranih jutarnjih sati.

Domaćin Tamburaski Sastav Žice prošao je “tonu” svirki. Ako želite ludilo od zabave, dođite 09. siječnja u Podroom i bit’ će materijala za prepričavanje.

Čeka vas dobra fešta uz vinariju Vina DK – Dvanajščak Kozol. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Petak, 10.siječnja – Crno Perje

Nakon gotovo godinu dana Crno Perje ponovo dolazi u Čakovec i ponovno u Podroom-Drink&Music Club, pojačan sa fenomenalnim vokalom slavnog američkog benda Trans-Siberian Orchestra Dino Jelusick. Koncert rock grupe Crno Perje koji se definitivno ne propušta, a kad je tu još i Dino Jelusić rock spektakl je definitivno zagarantiran!
Upišite u svoj kalendar 10.01. i nikako ne propustite jedinstvenu rock senzaciju.

Subota, 11.siječnja – PodroomClubbing

Drugi ovogodišnji Clubbing nastavljamo s novim osvježenjem, a to je Voltair!

BIO:
Moje ime je Voltair, mlad sam DJ iz Hrvatske, točnije iz Varaždina. Kao dijete od 7 godina, pokazao sam svoju sklonost glazbi kroz sviranje klavira. Nakon završene glazbene škole u Varaždinu, upoznao sam se sa svijetom DJa i njihove glazbe. Moj san o postanku DJa ostvario se sa mojih 15 godina kad sam nastupao na festivalu “Mrkli mrak” u Čakovcu gdje je moju publiku činilo više od 500 ljudi. Publika mi je nadjenula nadimak “Mali Guetta”. Nakon tog festivala, brojni klubovi u okolici Čakovca i Varaždina, pružali su mi mogućnost da pokažem talent koji se krije u meni. Postao sam resident festivala pod nazivom “Shelterfest” i dobio mogućnost nastupanja na Forestlandu u Čakovcu, sa samo 17 godina. Sa 18 godina nastupaio sam na X music festivalu u Ivancu te u brojnim klubovima u Hrvatskoj. Pomoću svoje glazbe želim ljudima pružiti priliku da budu svoji, da se otpuste i zabave. Moja je melodija prepoznatljiva i ostavlja trag među publikom. Iako mlad Dj, imao sam priliku upoznati, ali i iz prve ruke vidjeti kako rade kolege DJ kao što su Salkin, Timo G, Sasha Mikac, Johnny Costa, Milos Stankic, E-Base i mnogi drugi.

Vidimo se!


Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn
Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn
Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn
Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn
Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn


Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar