Podroom vas i ovog vikenda zabavlja do ranih jutarnjih sati!

Podrumarenje se nastavlja kao i svaki tjedan u četvrtak, 29. kolovoza s početkom u 21:00 sat. Zabavljat će Vas TS Prim, dok će ovotjedni domaćin podrumarenja biti Vinarija Kunčić, prepoznata po iznimno kvalitetnim vinima.

Subota, 24.08.

PodroomClubbing ne staje, za sve ljubitelje elektronske glazbe. Matija Baksa „Mo Keep“ počinje sa karijerom 2010. godine. U početku svira u svom rodnom gradu Čakovcu gdje stječe znanje i isustvo u glazbenoj industriji. Svoju rezidenciju u ljetnim mjesecima provodi u klubu Aquarius na vrlo poznatoj plaži Zrće i tako tri godine za redom. Završetkom ljetne sezone vraća se u Čakovec gdje je 2016./17. rezident DJ u Podroom drink and music club-u gdje organizira event “B-low job” po kojemu i postaje poznatiji domaćoj poblici.

Iako je svoje interese usmjeravao prema underground sceni kroz svoje setove pokazuje da zna raspolagati sa ostalim žanrovima kao što su : EDM, Bass House,
Hip Hop, Trap, Future House

UPAD: Free

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar