Podroom: Prvi tjedan u novoj godini pun dobre zabave!

U četvrtak, 02.siječnja dođite na Podrumarenje! Novu 2020. otvara se sa stilom uz Atomi Live Bend. Kako se kaže, kako započnemo, takav će biti i ostatak godine. Za najbolje kapljice međimurskog grozdja pobrinut će se naši domaći najbolji vinari!

Vidimo se od 21h. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Petak, 03.siječnja – B-day Bash

Svima već poznati Kraundler ponovo dolazi u Podroom-Drink&Music Club. Ovoga puta priprema poseban set povodom vlastitog rođendana, stoga pozivamo sve ljubitelje techna na odličan provod.

Kraundler je aktivan na sceni od 2007. godine, a dosad ima iza sebe više od 300 nastupa diljem Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Zvuk koji ga karakterizira kao DJ-a i producenta je melodičan i energičan techno. Među raznim, dugogodišnjim postignućima možemo istaknuti ono iz 2017. i Burn Residency natjecanje gdje je na području Hrvatske svrstan među pet najboljih DJ-a te je osvojio visoko drugo mjesto. Organizator je Underground Fusion party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se za promicanje techno glazbe te usko srodnih žanrova. Konstantno radi na usavršavanju glazbene produkcije te dijeli stečeno znanje putem raznih radionica, prezentacija i recenzija.

Njegova glazbena produkcija, koju su objavile izdavačke kuće kao što su Reload Records i Black Square Recordings uvrštena je u top 10 na Mixmag Adria portalu krajem 2018., a izdanje koje je izašlo na Reload Records uvršteno je u top 40 Adria regije u 2018. godini. Njegovo posljednje izdanje, Prophecy, ponovo je uvršteno u top 10 na Mixmag Adria portalu potkraj rujna 2019.

Subota, 04.siječnja – No.1 PodroomClubbing

Kakvim clubbingom smo završili prošlu godinu, takvim ćemo i započet novu! Iz mračnih dubina undergrounda, pa sve do najopakijih dropova ove subote donosi ti Mo Keep! Odličan međimurski DJ sa rezidencijama u klubovima kao što su Aquarius Zrće i brojni drugi, te uvijek opakim nastupom, razdrmat će te i rasplesati žešće! Zato ne propusti novi #PodroomClubbing jer će ti svakako ostati u dobrom sjećanju

Vidimo se!


___________________________________________________

Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn
Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn
Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn
Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn
Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar