Ovog četvrtka Podrumarenje je u znaku Urbanovog 2019. S nama već znani TS Prim, koji će Vas zabavljati zvucima veselih nota uz koje ćete moći degustirati odlične plodove vinograda vinarija Preiner i Kojter. Kao što smo već i navikli, dobre atmosfere i zabave biti će u izobilju, te Vas pozivamo da nam se pridružite i na ovom Podrumarenju!

Petak je rezerviran za Podroom Drink & Music Club Presents: All Star Flow Vol.2. Odlična je to prilika da se zabave hiphoperi, rapperi, trapperi i svi ostali koji vole urbanu glazbu, ovaj put uz poznatog i odličnog DJ TESH-a.

DJ TESH je jedan od začetnika hip hop kulture u Međimurju, a svoje iskustvo u DJingu prezentirao je diljem cijelog svijeta.

Glazba? Očekuj najveće hitove svojih omiljenih hiphop/trap/rnb artista (JAY Z, BEYONCE, KENDRICK LAMAR, DR.DRE, MIGOS, TRAVIS SCOTT, FUTURE, KAYNE WEST, NOTORIOUS B.I.G, FRENCH MONTANA, RIHANNA, WIZ KHALIFA, NICKI MINAJ i brojnih drugih ‘stars-a’ koje slušaš).

Vrati se u doba najvećih urbanih hitova, te prvi poslušaj nove, ovog petka, 26. travnja u Podroom-u!

U subotu slijedi program za zaljubljenike u techno. Stiže Kraundler (ex: Phoenix Kraundler) koji svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe. Od tada je gostovao na preko 300 partya, festivala i radijskih emisija na području Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Glazba koju izvodi proteže se od plesnog Tech House-a do žestokog, ali melodičnog Techna, ovisno o eventu i atmosferi publike. Organizator je “Underground Fusion” party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu.

UPAD: 16+ / 10kn nakon 22h

Ostavi komentar