Podroom: Podrumarenje, Druškanje, La Fiesta i SamoGas!

Provedite vikend u Podroomu uz Podrumarenje četvrtkom i Druškanje petkom. Petak navečer je rezerviran za La Fiestu i latino zvukove, a subota za #SamoGas i borbu protiv Corone uz Coronu.

Na Podrumarenju vas očekuje odlična i vesela atmosfera za koju će biti zadužen Tamburaški sastav Kumovi, ali i kvalitetna međimurska vina Tomšić.

Za kraj radnog tjedna tu je Druškanje petkom, program koji se odvija svakog petka između 15 i 20 sati, a namijenjem je svima koji se žele opustiti nakon napornog radnog tjedna uz dobru ekipu i razna pića po promotivnim cijenama.

Nakon Druškanja je La Fiesta na kojoj ćete razgibati kukove uz latino, reggaeton, dancehall i R’n’B melodije. Za DJ pultom je Simon M koji će vas natjerati da u sebi probudite Rosaliu i Rodrigueza i plešete do jutarnjih sati.

Subota je rezervirana za „#SamoGas“ program na kojem će se puštati zvukovi i hitovi Balkana, dolaze hostese, a bit će i Corona po promotivnoj cijeni od 19kn – za borbu protiv Corone. Neće nedostajati ni vrele atmosfere za još bolje zdravlje.

Budite dio još jedne priče čakovečkog Podrooma. Više informacija o događajima, rasporedu i važnim informacijama možete pronaći na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ali i na Instagram profilu.

Ostavi komentar