Podroom Drink&Music Club ovaj vikend slavi 8. rođendan!

podroom

Podroom Drink&Music Club slavi 8. rođendan! Uz već dobro poznato Druškanje petkom, očekuje vas i rođendansko Podrumarenje te programi Kurzschluss i #SamoGas.

Četvrtak!

Rođendanski vikend počinje u četvrtak na tradicionalnom Podrumarenju gdje će svi ljubitelji dobre kapljice i dobrog provoda doći na svoje. Proslavu će dodatno začiniti Tamburaški sastav Žice uz kojeg neće nedostajati veselja, ali i svi najbolji međimurski vinari koji će vam gasiti žeđ.

Petak!

U petak vas očekuje Druškanje petkom, program koji se odvija svakog petka između 15 i 20 sati, a namijenjem je svima koji se žele opustiti nakon napornog radnog tjedna uz dobru ekipu i razna pića po promotivnim cijenama.

Petak!

Nakon Druškanja je vrijeme za malo Kurzschlussa u glavi uz istoimeni program koji je spoj balkatona i trap glazbe. Playlistu će krasiti zvukovi Senide, Raste, Jale i Bube, Devita i Connecta. Pa onda još malo Post Malonea, Drakea, Migosa i Travisa Scotta, ali i KUKU$a, 30Zone, Buntaija, Klinca, Cobyja i Milija. Sve te zvukove će mixati zagrebački DJ Samo Kaos.

Subota!

Rođendanski vikend će završiti u „punom gasu“ uz zvukove i hitove Balkana. Očekuju vas hostese, CO2 top, konfeti, a između 22h i ponoći dobivate i bocu za bocu, tj. platite jednu, dobite dvije.

Kako kažu u Podroomu – „Bit će top u svakom smislu i slučaju!“

Budite dio još jedne priče i proslavite 8 godina postojanja čakovečkog Podrooma. Više informacija o događajima, rasporedu i važnim informacijama možete pronaći na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ali i na Instagram profilu.

 

Ostavi komentar