Podroom: Danas Podrumarenje, a u petak i subotu zagrijavanje za Forestland!

podroom

Jedan od najpoznatijih hrvatskih festivala elektronske glazbe je pred vratima, naravno, radi se o Forestlandu, a Podroom Drink & Music vas ovog petka i subote priprema za tri dana nezaboravnog provoda u Brezju.

Uz nastupe Maura Picotta, Ferrecka Dawna, Rubena De Ronde, The Yellowheads, i brojnih drugih, međimurska će se šuma pretvoriti u nezaobilaznu destinaciju svih ljubitelja elektronske glazbe.

Ovog petka i subote, od 17-23h, u Podroomu ćete imati prilike zagrijati se za partijanje u Brezju, osvojiti ulaznice, ali također i osigurati prijevoz do festivala, budući da je organiziran autobusni prijevoz iz neposredne blizine kluba.

Uz sve to, ovog tjedna Vas u Podroomu očekuje i tradicionalno Podrumarenje, koje ovog četvrtka ugošćuje vinariju Turk, poznatu po bogatstvu okusa i vrhunskoj kvaliteti, a uz čija ćete vina moći uživati u ugodnoj i veseloj atmosferi TS Žice.

Ovo će biti još jedan vikend u Podroomu koji nipošto ne želite propustiti, stoga Vas pozivamo da pratite njihove promotivne kanale kako biste prvi saznali sve važne informacije vezane uz ove događaje.

Linkovi:

https://www.facebook.com/events/1295037757336278/

Https://www.facebook.com/events/2564735416871416/

Ostavi komentar