Plesni spektakl Forest Castle u atriju Starog Grada u subotu 21. svibnja!

Forest Castle stiže u Čakovec. Nakon prošlogodišnjeg projekta Forestland Across Croatia gdje smo s #Forestland resident DJ-om Timo G snimali set u atriju Starog Grada i Riznice Međimurja, vrijeme je za cjelonoćni ples u Čakovcu!

Na ples nam (zasad) stižu Felver, Bites, Sladoled i Tijana T. Tijana T ime je koje je onima koji prate regionalnu scenu poznato već godinama, a u posljednje je vrijeme često gošća i u najcjenjenijim svjetskim klubovima. Ona je žena koja je već 20-ak godina jedna od krucijalnih figura srpske glazbene scene, s nastupima od  klubova kao što su Bassiani, Tresor, Fabric, ARMA17, Panoramabar, Kaiku, The Block, The Bunker, Concrete i Space Ibiza, do festivals kao što su Exit,  Sonus, Magnetic Fields, Piknic Electronic, Nuits Sonores, Sonar, DGTL i mnogi drugi, a ljeto počinje za Tijanu baš u Čakovcu.
Uz Tijanu, njen poznati glazbeni partner je Felver, doajen hrvatske glazbene scene, DJ i otac housea, dobro poznat i našoj publici, upravo je on imao posljednji pred-korona set u Čakovcu. Tu su i domaći dečki Bites&Sladoled, a o ostatku programa saznat ćemo uskoro u velikim intervjuima.
Uz glazbeni dio, za kulise će se pobrinuti i Novak The Rookie kroz stvaranje novog vizualnog dijela, ali i Matija Filo postavljanjem svoje daleko poznate šumske instalacije (ponovo) u bunar Atrija.
Sufinanciran od strane Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije kroz program “Svirati se mora 2”, projekt Forest Castle otvara dane grada Čakovca i dovodi dašak elektronske glazbe na predivne kulise dvorca obitelji Zrinski. Ulaznice potražite u sustavu ENTRIO.hr

Ostavi komentar