Pivnica Zrinski: Dođite ove subote na Metal slušaonu Nevena Šćurija i Jelene!

Postojaše vrijeme, nekada davno, dok je Čakovec vrvio alternativom, dugim lasima, headbenganjem i hektolitrima ispijane pive.
Postojaše vrijeme kad smo se svaki vikend našli kod Stojenke(101), nažicali punoljetnu osobu, koja je došla u 101 po paket WC papira, Head&Shoulders i kilu kruha, da nam kupi 4 bambuče od Sokola ili Desetke za nas maloljetnu ekipu, ovisno što je bilo jeftinije, još bi toj osobi ostavili 1-2kn bakše. Kome je ostalo par kuna viška nakon što je skoro sav đeparac od mame potrošio na kutiju cigareta, kupio si je Lowenbrau. No, uvijek bi najprije nažicali beskućnika koji je stajao tamo, i samo čekao dok ga netko ne pita ako nam može kupit cugu, i sve to za jedan Karlovac, Žuju ili Pan, no najčešće za jednu cigaretu.
Postojaše vrijeme, kad bismo te iste bambuče ispijali u parku na h1, ako bi bio zauzet, h2, ako bi i to bilo zauzeto, bezvremenska kula.
Jedno bi bilo zajedničko svim tim mjestima, lik iz ekipe koji je imao najbolji zvučnik na mobitelu, nabijao bi najžešće i najtvrđe riffove, najžešće i najtvrđe screamove i groule od najžešćih i najtvrđih metal bandova, nije bilo ni bitno šta se sluša, bitno da je bilo žestoko i tvrdo.
Postojaše vrijeme, dok bismo nakon što bismo ispili sve te bambuče, išli bismo u Klub kod CZK, a malo mlađe generacije u legendarni Players, slušat sve te iste zvukove iz parka u kafić.
To vrijeme može ponovno oživjet, vrijeme koje mnogim metalcima i ostalim alternativcima fali.
Fali tako i našem Međimurcu, Nevenu Šćuriju, dijetetu tih starih vremena u kojima je odrastao, koji je na svom mobitelu imao najžešće metal pjesme, ali možda ne i najbolji zvučnik, s kojim smo zajedno došli na ovu ideju, koji će također prvi puta stati na mjestu DJa i pokušat oživjet ta stara vremena.
U pomoć Nevenu dolazi i njegova bolja polovica, Jelena, koja će se kao i Neven, prvi put okušat na mjestu DJa, a kao i on, uvijek je imala te još uvijek ima u svom mobitelu tešku i tvrdu metalurgiju, pa jednostavno znamo da nas u svom debitantskom nastupu neće razočarat. Jedino što bi nas moglo razočarat te večeri je nestanak struje od sve žestine koja će se puštat.
Slušat ćemo sve podžanrove metala – death, black, thrash metal itd. u kasnijim satima malo i “party” metal muzike – folk, pirate, glam i heavy metal.
Zato dođite u Pivnicu Zrinski, uz najbolju žestoku muziku i najbolje pive, dobar potencijalni provod je zagarantiran.

P.S. Za nestanak sluha ne odgovaramo.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE