Ovaj tjedan Podrumarenje u četvrtak i petak, a u subotu Forestland party!

podroom
podroom

Najbolja zabava uz najbolju domaću glazbu i tamburaške bendove očekuje Vas svakog četvrtka u Podroomu!

Podroom-Drink&Music Club vas poziva na najveći i najstrašniji Halloween party u gradu, ako ste ljubitelj mračnih ali definitivno zabavnih partya koji se održavaju povodom našeg blagdana Svih svetih, pozivaju vas da se se pridružite i veselite s njima do ranih jutarnjih sati.

Domaći Tamburaski Sastav Zice prošao je “tonu” svirki. Ako želite ludilo od zabave, dođite 31. listopada u Podroom Drink&Music Club i bit’ će materijala za prepričavanje.

Pošto su maske veliki dio svakog Halloween partya, pa tako i ovog, dođite zamaskirani jer imamo odabir najbolje maske te naravno nagrade.

Dakle, budite originalni, ali definitivno jezivi, obucite se u svoju najstrašniju horror priču i osvojite odlične nagrade. Očekujte kod nas brdo zombija, vještica, vampira i duhova.

Čeka vas dobra fešta uz vinariju Vina DK – Dvanajščak Kozol! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Petak, 25.10.2019. – #PodrumarenjeSpecijal

Naše #Podrumarenje nastavljamo ovaj put i u petak, 01.11.2019. s početkom u 21 sat. Zbog praznika koji je u petak, odlučili smo proteći “Podrumarenje” na dva dana za redom. Očekuje Vas nezaboravna zabava u četvrtak i petak.

Zabavljat će Vas Atomi Live Bend, dok će se naši domaći vinari, poznati po iznimno kvalitetnim vinima, pobrinuti za dobre sorte vina koja Vas očekuju na #Gemištijada-i. Budite dio još jedne zajedničke vinske priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi međimurskog vinogorja u Podroom-Drink&Music Club-u!

Subota, 02.11.2019. – #PodroomClubbing

Bliži nam se 22/11, pa smo Vas odlučili počastiti jednim warmup partijom za nadolazeći Forestland Exclusive 2019

Hrvatski DJ i producent s preko 15 godina na sceni, Saša Mikac, nastupio je na stotinama događanja u regiji i širom svijeta.

Uz jedinstveni stil, spoj glazbe, energije i pozitivne vibracije publike, njegova je osnovna izvedba nadaleko prepoznata miješanjem različitih stilova i dinamičkih ritmova.

Najnoviji nastupi postavili su Sasha Mikaca uz bok svjetski poznatim i vrhunskim regionalnim DJ-evima kao što su Afrojack, Fedde Le Grand, Zonderling, Mahmut Orhan, Sick Individuals, Dub Vision, Dzeko & Torres, Alex Kenji, Beatshakers, Matroda, Jay Frog, Timo G , Beatshakers, faktor B, Mark Sixma, Avadox, Lawrence Apaga i mnogi drugi.

Sasha je također stanovnik glazbenog događaja Forestland, elektroničkog festivala u usponu u srcu šume u sjevernoj Hrvatskoj. (2016. br. 1 EDM festival u Hrvatskoj)

Posljednja velika stvar bila mu je turneje po Aziji, gdje je igrao u najboljim hongkonškim klubovima – Zentrumu i Magnumu i na Filipinima.

UPAD: 10kn


Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn
Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn
Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn

Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn


Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar