Osvojite besplatne ulaznice za koncert Parnog Valjka u Varaždinu

Parni Valjak
Bero, Brk i Hus u Čakovcu najavili glazbeni spektakl u Areni Varaždin

Članovi Parnog Valjka gostovali su u Čakovcu te na Radiju 1 najavili spektakularni koncert u Areni Varaždin.

Pozivamo publiku da dođu ranije kako bi pravovremeno ušli u dvoranu. Mi volimo krenuti na vrijeme s koncertom. Apeliramo na publiku da bude točna, početak je u 20 sati. Ulaznice za varaždinski koncert se sjajno prodaju i svatko tko želi u subotu, 4. ožujka biti s nama neka ulaznice nabavi na vrijeme. Sigurni smo da nikome neće biti žao što je došao.’ apelirao je gostujući u Čakovcu Husein Hasanefendić Hus. Uz njega, varaždinski koncertni spektal koji je nastavak koncertne turneje Parnog Valjka pod nazivom “2u1“, u Čakovcu su najavili i članovi benda Marijan Brkić Brk i Berislav Blažević Bero.

Koncert uz Dan žena

Varaždinsko gostovanje ovog jednog od najdugovječnijeg i najpopularnijeg domaćeg pop-rock benda veže se uz obilježavanja Dana žena, stoga su Valjci pozvali žene na dobar provod, a muški spol neka svoje bolje polovice povedu na nezaboravno druženje i koncert.

– Nama je svaki dan Dan žena. Nije dovoljno ženi samo dva puta godišnje iskazati pažnju. Svi mi imamo svoje žene koje svaki dan mazimo i pazimo. Na našim koncertima je uvijek puno žena. Volimo tu atmosferu kad nam dolazi većinom ženska publika. To uvijek stvara neko dodatno uzbuđenje u dvorani.

Uz bezvremenske hitove Parnog Valjka i provjerenu play listu “izborne berbe” njihova četredesetgodišnjeg djelovanja, publiku u Varaždinu očekuju i prošlogodišnji singlovi ’Prolazi sve’, ’Za malo nježnosti’ i ’Opet se smijem”, koji su svugdje odlično prihvaćeni, a posebice kod mlađe publike. Koncert “2u1” donijet će nezaboravnu svirku unplugged i “na struju”. Pozvani ste doći u Varaždin, očekuje vas odlična svirka, vrhunska koncertna produkcija i nezaboravno druženje s Parnim Valjkom.

Kako do besplatnih ulaznica?

Za varaždinski koncert Parnog valjka osigurali smo besplatan upad. Dva najbrža čitatelja koji u petak, 24. veljače, dođu u naš marketing s najnovijim izdanjem Međimurskih novina osvojit će po dvije besplatne ulaznice za koncert (parter). Ostali ulaznice mogu nabaviti putem Eventim.hr


foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar