Od četvrtka do subote čak četiri party-a u Podroomu!

podrumarenje

Podroom Drink&Music Club vas poziva na tradicionalno Podrumarenje četvrtkom i Druškanje petkom. Petak navečer je rezerviran za ‘Winter Wonderland’ u organizaciji Sunrise Eventsa, a subotnji ‘Samo Gas’ program vas zagrijava i priprema za nadolazeću 8. godišnjicu Podrooma.

Ovog četvrtka vas na Podrumarenju očekuju kvalitetna međimurska vina Preiner, a za atmosferu će biti zadužen Tamburaški sastav Prim. Veselja, plesanja i pjevanja neće nedostajati; program počinje u 21h, a stolovi se mogu rezervirati na Podroomovoj Facebook stranici.

Dan nakon vas očekuje Druškanje petkom, program koji se odvija svakog petka između 15 i 20 sati, a namijenjem je svima koji se žele opustiti nakon napornog radnog tjedna uz dobru ekipu i razna pića po promotivnim cijenama.

U petak navečer, Sunrise organizacija pretvara Podroom u ‘Winter Wonderland’ te sa sobom donosi CO2 Ibiza Show, Snow Cannon, Fire Flame Show i brdo konfeta. Mladi zagrebački DJ Refill će biti zadužen za glazbu, a možete očekivati strane, domaće i balkanske hitove.

Subotnji #SamoGas program će ujedno biti zagrijavanje za 8. godišnjicu Podrooma koja će se slaviti od 5. do 7. ožujka. Zato vas ove subote na šanku očekuje simboličnih 8 pića – medica, višnjevac, borovnička, vodka, gin, pelin, Stock i Amaro po promotivnoj cijeni od 8kn, a od glazbe možete očekivati sve balkanske hitove.

Budite dio još jedne priče u čakovečkom Podroomu. Više informacija o događajima, rasporedu i važnim informacijama možete pronaći na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ali i na Instagram profilu.

 

Ostavi komentar