Nova koncertna sezona započela je u Klubu Prostor!

Urban Dictionary

Nakon 3FF festivala početkom rujna, prvi koncert u Klubu Prostor odradili su gosti iz Češke i domaće snage Emphasis da bi nakon toga zagrebački punkeri Kurve prezentirali novi album a Socijalna Služba proslavila 10 godina svirke. U nastavku prenosimo najavu brojnih programa pod zajedničkim nazivom “Plan propasti” koji pubiku Kluba Prostor očekuje sljedećih tjedana sve do kraja 2018. godine te početkom 2019. godine.

planpropasti18-19

Ovu subotu 20. listopada večer kombinacije glazbenih poezija!

Sa odrađenih 145 koncerata u Europi, iz Belgije, točnije Bruxellesa slijeću nam Coffe Or Not kako bi promovirali svoje 5. izdanje. Ovaj dvojac kombinacija je različitih instrumenata te progresivnih melodija, a njihova stanica na touru je i Prostor. Instrumentalni trio ŽEN napokon nastupa u Prostoru! Šarmantna je to verzija hipnotičkog – postrock repertoara i široka paleta ritmova koja na specifičan način zbližava publiku i bend. Večer začinjava varaždinski bend Vrulja vođeni motom: “Muzika zbog muzike i jam zbog jama”. Očekuju nas melodične kitice te moćni i energični refreni.

Noć Mračnog cirkusa

Nakon toga stiže Noć Mračnog cirkusa. Suradnjom Tricycle Trauma, Clubture network i čakovečkogCeZam-a, ovim projektom cilje je okupiti glazbenike i umjetnike s nezavisne izvedbene scene u jedan novi izvedbeni amalgam te ga u koncertnim prostorima predstaviti publici. Ulazi se u prostore nezavisne kulture u koijma se s lokalnim artistima/icama uz potporu aktera sa zagrebačke scene prepuštamo glazbeno- performativnom stvaranju. Noć mračnog cirkusa u magli je ujedno završetak ovogodišnje cirkuske Zadar – Split  – Čakovec trilogije na kotačima.

Također, spomenimo i Urban Dictionary, događaj čija je prvobitna ideja bila oživljavanje glazbenih žanrova (hip hop/old school/rnb/funk/commerical) u našoj lokalnoj sredini, kao i razvijanje kulture plesa među mladima te pružanje mladim talentiranim ljudima da pokažu svoje talente (a koji ulaze u okvire hip hop kulture).

We salute you

Isto tako, 3.11. održava se tradicionalni memorijalni punk koncert We salute you kojim pozdravljamo Danka Topleka, frontmena Kud Idijota Tustu ali se i prisjećamo svi onih dragih ljudi koji više nisu s nama! 16.11. očekuje nas nastup Svemirka, dok se  2018. godina zaključuje najboljim partijem na sjeveru – „Blast from the Past“!

Blast 2017.

Stoka u Prostoru:

3FF 2017:

 

Više informacija o koncertima, događajima i programima na FB stranicama Kluba Prostor i 3FF !

facebook.com/PROSTOR.CK/

facebook.com/3FFCakovec/

Ostavi komentar