Nedjeljni 12. Mali Mef u Čakovcu okuplja 18 talentiranih mladih pjevača

Mali Mef
Mali Mef, Foto: zv

Dvanaestu godinu zaredom, pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, Međimurske županije i TZ Grada Čakovca, održati će se dječji festival koji prelazi granice naše županije – 12. Mali Mef.

VITOMIRA TURK iz Zasadbrega, ANA KRNJAK Vučetinc, SARA DOVEČER Pušćine, ANJA MURKOVIĆ Domašinec, ANJA KOVAČIĆ  Vučetinec, LEA NOVAK Knezovec,  VERONIKA KAPUVARI Tótszentmárton / Sumarton, NIVES HAŽIĆ Dragoslavec, INES CELINGER Pretetinec, ADRIANA KOMORSKI Sveta Marija,  LEILA BENAHMED  Slakovec, LORENA VLAŠIĆ Kalinovec, VERONIKA KOLMAR Zagreb, PATRIK ARAMBAŠIĆ  Goričan, VIKTOR KOLMAR Zagreb, VIKTORIJA BREZARIĆ Selnica, DINO I VIKTORIJA MIKLAUŽIĆ  Hum na Sutli, je 18 mladih pjevača koji će se natjecati za dva GRAND PRIX-a 12. Malog Mefa (slobodna interpretacija i autorske pjesme), u nedjelju 30.07. na centralnoj bini Porcijunkulovog u Jezeru Staro grada od 20 sati.

Uz odlične interpretacije i pjevanje uživo, djevojčice i dječaci i ove godine uživati će na svom festivalu s kojeg su potekla danas mnoga poznata imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Gošće festivalskog programa su mažoretkinje iz Nedelišća pod vodstvom Vedrane Radmanić, a konferansu će voditi poznati radijski voditelj Radija 1 Dario Langus. Priznanja za sve izvođače podijeliti će aktualna Miss Međimurja Paula Percač. 

O pobjednicima će odlučivati tročlani žiri u sastavu: Vladimir Košir TonkaFilip Hozjan i Darko Golubić.

Ostavi komentar