Za najbržeg čitatelja besplatan TRASH&BURN pin-up kalendar 2018.

TRASH&BURN pin-up kalendar 2018.

TRASH&BURN druženje uz promociju kalendara i novi zimski TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL održat će se u subotu 16. prosinca u industrial baru Metalac s početkom od 18 sati.

TRASH&BURN pin-up kalendar 2018.

Zimsko izdanje TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVALA bit će prepuno zanimljivosti uz predstavljanje umjetnika ”Kustom” scene. Moći ćete uživo vidjeti i kupiti radove pinstriping, lowbrow art umjetnika, a u koliko želite pokloniti sebi ili voljenoj osobi tetovažu, naši tattoo majstori bit će spremni ispuniti vaše želje. Trash&Burn već tradicionalno izdaje pin-up kalendar koji će biti predstavljen upravo ovdje, ovaj put u još većem formatu, a naša miss Stacey koja krasi naslovnicu kalendara izvest će svoj nezaboravan cabaret show.

Stiže i kalendar s muškim modelima

Za sve pripadnice ljepšeg spola koje nas godinama pitaju ”kad će kalendar s muškim modelima?” s ponosom objavljujemo da je došao njihov dan – TRASH&BURN HOMBRES kalendar je tu. Tu je i legendarni Polyboy barber shop, a bit će predstavljene i nove Trash&Burn majice…  Za glazbeni dio festivala zaduženi su DJ Martin 13 i Dalibor Pavičić iz The Bambi Molestersa koji će birati muziku, od rokenrola iz 50-tih, rockabillyja, surfa do garage punka… Koncertnu promociju jednog od najboljih albuma u 2017. ”IV” imat će riječki MY BUDDY MOOSE kojima će se pridružiti Dalibor Pavičić na gitari kao specijalan gost.

Upad je 25 kuna, a za prvih 100 posjetitelja koji kupe Trash&Burn kalendar, upad je besplatan.

Kako besplatno do kalendara?

Najbrži čitatelj može osvojiti atraktivan TRASH&BURN pin-up kalendar za 2018. godinu. Što učiniti? S najnovijim izdanjem “Međimurskih novina” od petka 15. prosinca treba doći u naš marketing. Dijelimo jedan primjerak kalendara.

TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL

 

Ostavi komentar