Nagrađeni učenici Umjetničke škola Miroslav Magdalenić održali koncert

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić

Spoj mladosti i glazbe upriličen je povodom Dana Međimurske županije u zgradi Scheier, a ljubitelji glazbe uživali su u koncertu nagrađenih učenika umjetničke škole „Miroslav Magdalenić“ iz Čakovca.

Unazad tri mjeseca bili smo na mnogo natjecanja, a naši učenici postigli su vrhunske rezultate! Izuzetno sam sretna i  ponosna što Vam ovim današnjim koncertom koji se održava u obilježavanju Dana Međimurske županije možemo prikazati naše nadarene i vrhunske male umjetnike – obratila se prisutnima ravnateljica škole Senka Bašek Šamec.

Međimurje ima vrhunske mlade glazbenike

Bitno je spomenuti da su dvije učenice imale 100% osvojenih bodova, što je maksimalan broj te su pritom pokazale nevjerojatnu pripremljenost za natjecanja.

Mlade nade glazbenog stvaralaštva Međimurja na međunarodnim i državnim natjecanjima osvojile su 15 zlatnih, 12 srebrnih i šest brončanih odličja, a njihov uspjeh pozdravila je svojim prisustvom i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman.

Ove godine svakog dana obilježavanja Dana Međimurske županije zaista uživamo, u novim vrijednim postignućima i uspjesima mladih Međimurki i Međimuraca,  koji su svima nama ponos, ali i primjer kontinuiranog i marljivog rada. Izuzetno sam sretna što danas mogu uživati u ovom prekrasnom koncertu te Vam biti potpora u daljnjem radu – rekla je Herman.

Na samom kraju izvedbi koje su oduševile sve prisutne, ravnateljica je iskoristila priliku kako bi podijelila simbolične poklone za neiscrpan rad, trud i uloženo vrijeme tijekom cijele godine, a nagrade su primili učenici, mentori, profesori, korepetitori i pripravnici Umjetničke škole koja je već niz godina primjer u cijeloj zemlji svojim radom i dostignućima.

Izvor i foto: Međimurska županija

Ostavi komentar