Memorijalni koncert WE SALUTE YOU VII: Mašinko u Prostoru!

we salute you

Sedmi memorijalni koncert WE SALUTE YOU ovog petka (01.11.) ponovo će ugostiti vodeća punk imena sa hrvatske scene. Klub Prostor u najavi i pozivnici na koncert podsjeća na memorijalni povod:

Koncert je to u znak sjećanja na Danka Topleka i frontmena Kud Idijota Branka Črnaca Tustu. Prvi koncert održan je 2012., na Tustinu godišnjicu, gdje su nastupili pulski Antitodor. Nekoliko mjeseci kasnije, zadesila nas je tragedija u kojoj je nastradao Danko, pa se održavanje koncerta u spomen na Danka i Tustu nastavilo. Kako se nesreće događaju gotovo svakodnevno, WSY je zapravo koncert za sve ljude koji su ostavili neki pozitivan utjecaj na sve nas i na scenu, te se okupljamo i pjevamo u čast svih onih kojih nema. Do sada smo imali prilike ugostiti regionalne bendove poput Six Packa i Atheist Rapa iz Srbije, Muškat Hamburg i Panicku iz Slovenije,čakovečke Bakterije, Partleke, KGF i Bez Panikete bendove iz ostatka Hrvatske poput Debelog Precjednika, Krešo i Kisele Kiše, Fraktura Mozga, Pičke Vrište,Me As Well, Loš Primjer i Crasso De Odio.

Ovogodišnji lineup predvodi zagrebački Mašinko, koji se nakon skoro godinu dana „odmora“ vratio live svirkama! Tu su i Tahijevi Kmetovi iz Karlovca, koji su osnovani, sada već davne 1979, te varaždinski BKD. Nakon koncerta slijedi slušaona.

Ulaznice nabavite u Fox Baru ili na dan koncerta u klubu Prostor.

FB https://www.facebook.com/events/470935800162658/

 

Ostavi komentar