IDEALAN VALENTINOVSKI POKLON: Poklonite svojem partneru ulaznicu za koncert Halida Bešlića!

Halid Bešlić
Halid Bešlić

Poznat kao jedan od najvećih romantika, nećete pogriješiti ako svojoj boljoj polovici ovo Valentinovo, poklonite ulaznice za koncert Halida Bešlića.

Koncert Halida Bešlića, 16.3., u Areni Varaždin, baš kao i svaki puta do sada, napunit će Arenu, većinom s parovima koji su se zaljubili, zaručili, a možda čak i oženili uz njegove pjesme. Idealan poklon za Valentinovo, a tu ljubavnu atmosferu začinit će te upravo na koncertu Halida.

Taman je sada vrijeme da svoju ulaznicu nabavite i ne čekate zadnji trenutak jer poznato je da su svi Halidovi koncerti rasprodani unaprijed.

A ...taman je i naziv koncerta koji će se održati 16.3. u Areni Varaždin, a koji nosi ime po njegovoj posljednjoj, još uvijek aktualnoj pjesmu, koju je do sada samo preko Youtube preslušalo više od 16 milijuna njegove uvijek vjerne publike.

Nećemo ništa više reći, ali dovoljno je znati koje su osnovne činjenice: Halid Bešlić, rasprodani koncerti, romantika na vrhuncu, predivne pjesme….pa vi sada razmislite kada je idealno vrijeme da kupite svoje ulaznice.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i obilježite 16. ožujak u kalendaru!

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu kreću od danas u prodaju, a možete ih pronaći putem sustava Eventim te na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Piccolo
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol

Ostavi komentar