GORIČAN priprema glazbene poslastice: Zabavite se uz Učiteljice, Nedu Ukraden, te Žigu i Gruntovčane!

Općina Goričan povodom svog dana priprema glazbene poslastice!

Fantastični trio Učiteljice kojeg čini i jedna Podravka, Silvija iz Hlebina, nastupit će u Goričanu. Prelijepa trojka sjajnih glasovnih mogućnosti izaći će na binu na Šoderici u Goričanu u subotu 22. lipnja 2019. godine. Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Goričanom će se prolomiti njihove pjesme kao što su Luda kuća, Ako mi ne spava, Na stanu, Dunav, Nisam ja tvoja učiteljica i mnogi drugi hitovi.

ŽIGA I GRUNTOVČANI

U nedjelju, 23. lipnja 2019. u Goričan dolaze Žiga i Gruntovčani!

Presvetli, Cinober, Dudek i Regica na šaljiv će način predstaviti svakodnevicu Gruntovca pa će tako posjetitelji saznati kako Dudek liječi ljubavne tegobe, čime Presvetli podmićuje liječnicu i što je sve Cinober spreman učiniti da postane glavni u Gruntovcu. Mirko Švenda Žiga izvest će uspješnice iz svog bogatog repertoara a kombinacija međimurske i podravske popjevke s osebujnim gruntovečkim humorom dati će poseban štih nastupu pa je dobra zabava zagarantirana!

NEDA UKRADEN DOLAZI U GORIČAN

Manje od mjesec dana ostalo je do koncertnog spektakla koji se ne propušta. Neda Ukraden i njena brojna glazbeno-producentska ekipa pripremaju se za nastup koji će se, u sklopu Dana Općine, održati 24. lipnja 2019. godine na Šoderici Goričan. Koncert započinje u 21 sat a ulaz je besplatan.

Sam koncert biti će nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu, očekuje nas rijetko viđen audio-vizualni doživljaj. Glazbena priča Nede Ukraden počela je davne 1967. kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za glazbenicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen „Zora je“ preveden na trinaest svjetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Stoga je najbolje da dođete na Šodericu u Goričan, u ponedjeljak 24. lipnja 2019. godine u 21:00 sat i uživate u koncertu jedinstvene, što stasom, što glasom – Nede Ukraden!

Ostavi komentar