GABRIELA HRŽENJAK u prvom samostalnom singlu: Premijera balade “Nekog kao ti” 10. veljače!

Gabriella, punim imenom Gabriela Hrženjak, novo je ime u obitelji Croatia Recordsa. Potpisom ekskluzivnog ugovora Gabriella započinje svoje profesionalno glazbeno putovanje. Sljedeći korak je objava singla “Nekog kao ti” koji će svjetlo dana ugledati 10. veljače.

Gabriella se glazbom počela baviti još u djetinjstvu, a trenutno je studentica Muzičke akademije u Zagrebu, Odsjek za solo pjevanje. Ova ponosna Zagorka redovita je gošća Ivici Pepelku na njegovim tradicionalnim koncertima u Lisinskom, pa s obzirom na suradnju ćete moći u njezinim izvedbama uživati i 1. ožujka. Međimurska publika Gabrielu pamti kao članicu čakovečkog benda Genova. 

– Potpisivanje ekskluzivnog ugovora s Croatia recordsom je veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Sigurna sam da sam odabrala najbolju diskografsku kuću sa kojom mogu samo rasti, ispričala je diva sjevera Gabriella.

Idući korak je njezin prvi singl Nekog kao ti koji izlazi 10. veljače, a premijera će biti na CMC televiziji, čiji su autori i producenti David Magdić i Leonardo Kapetanović. Autori aranžmana i glazbeni producenti uz Davida i Leonarda su dobro poznati Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla koji rade s velikim poznatim imenima poput Nine Badrić, Jacqouesa Houdeka, Vanne i Damira Kedža. 

Spot se snimao u parku Arboretumu opeka u Vinici, a neki dijelovi su se snimali u Varaždinu kod Vile Bedeković i zadnji najromantičniji dijelovi na Mađerkinom bregu. 

Pjesma i videospot izlaze 10. veljače, a premijera će biti na CMC televiziji. Važno je napomenuti da je uz Gabrielu, u spotu važnu ulogu odigrao i Dominik Padarić iz Žabnika s kojim surađuje već nekoliko godina. On je mladić koji je s Gabrielom u spotu i zaplesao. Svjetska produkcija snimana na prekrasnim lokacija daje važnu notu baladi Nekog kao ti koja je odabrala savršen tajming za svjetlo dana- upravo pred Valentinovo. 

Gabriella ovdje ne staje već ima dogovore i za druge pjesme, tako da ćemo njezino ime dobro zapamtiti, jer ovo je samo početak slušanja ovog anđeoskog glasa.

Ostavi komentar