FOTO: ‘Srebrni mjesec’ apsolutni hit na Bešlićevom koncertu u Čakovcu!

Halid Bešlić Čakovec
Halid Bešlić 2017. godine u Čakovcu na pozornici Porcijunkulova

Legendarni pjevač narodnih pjesama Halid Bešlić, ponovo je oduševio sjever Hrvatske. Nakon što je u  travnju ove godine napunio Arenu Varaždin, kojem je nazočio i velik broj posjetitelja iz Međimurja, imao je čast otvoriti koncertne programe na tradicionalnoj kulturno-turističkoj manifestaciji “Porcijunkulovo 2017”. Učinio je to hitom i pjesmom “Lavanda”.

Halid Bešlić ČakovecNi neočekivani pljusak uoči koncerta nije omeo tisuće posjetitelja da se sliju poput kišne bujice u Perivoj Zrinski, na desnu stranu jezera Starog grada, gdje je po prvi puta izmještena lokacija izvođenja proštenjskih koncerata. Nakon raskošnog vatrometa nad zidinama Starog grada upriličenog povodom službenog otvorenja Porcijunkulova 2017. godine, oko 22.30 sati na glavnu pozornicu je stigao i najisčekivaniji izvođač čakovečkog proštenja – Halid Bešlić.

Uslijedili su stari i novi Halidovi hitovi ‘Iznad Tešnja’, ‘Malo je, malo dana’, ‘Prvi poljubac’,, ‘Zlatne strune’, ‘Miljacka’, ‘U meni jesen je’, ‘Sijede’, ‘Ja bez tebe ne mogu da živim'”… Apsolutni hit koji je koncertna publika u Čakovcu s posebnim oduševljenjem prihvatila bila je pjesma ‘Srebrni mjesec’ .

– Uoči samog koncerta Bešlić je naglasio kako je upravo pjesma ‘Srebrni mjesec’ uz još nekoliko njegovih starih pjesama odlično prihvaćena u Međimurju. Ne svira i ne pjevaju je u drugim krajevima i regijama, ali u Međimurju uvijek se traži na bis. Tako je i koncert u Čakovcu nakon ponoći upravo završen uz stihove ovdje popularnog ‘Srebrnog mjeseca’.

Druga koncertna večer Porcijunkulova, u subotu, 29. srpnja donosi u jezero rock ugođaj uz nastup Prljavog kazališta. Početak je najavljen za 21.30 sati. Ulaz je, podsjećamo, besplatan.

Atmosferu koncerta Halida Bešlića u Čakovcu doživite i kroz fotogaleriju autora Zlatka Vrzana OVDJE.

Ostavi komentar