FOTO: S razlogom se za Božićni koncert čakovečkih amatera tražila ulaznica više!

Melani Počekaj i Alen Vranić
Melani Počekaj i Alen Vranić posebice su šarmirali publiku

Za Božićni koncert čakovečkih amatera u Centru za kulturu tražila se ulaznica više. S razlogom. Iz godine u godinu ovo je tradicionalno druženje s nama dragim sugrađanima sve atraktivnije u glazbenom i vizualnom doživljaju. Dvadeset i četvrto izdanje okupilo je vrh čakovečke amaterske scene s interpretacijama prigodnih božićnih pjesama.

Nastupili su Pjevački zbor “Josip Štolcer Slavenski” i dirigentica Senka Bašek Šamec, Studio suvremenog plesa “Teuta”, Tamburaški orkestar “Stjepan Bujan Stipić” i umjetnički voditelj Tomislav Cvrtila, Dixieland band Čakovec, Big band Čakovec, Ženska vokalna grupa KUU “Veseli Međimurci” Čakovec i Gradski puhački orkestar Čakovec i voditelj Ivan Belovari.

Posebna gošća koncerta bila je sopranistica Čakovčanka Ivana Medić Horvat čije su se sjajne interpretacije prigodnih melodija fino sljubile sa zborašima i tamburašima što je publika prepoznala i pljeskom nagrađivala. Bila je to krasna dodana umjetnička vrijedost ovom tradicionalnom Božićnom koncertu. Po završetku programa sopranistica Ivana nam je kazala:

– Jako sam sretna i zadovoljna. Koncert je prošao jako dobro. Publika je bila super. Jako dobro su prihvatili sve skladbe koje smo izvodili i nadam se da ovo nije moj zadnji koncert. Odnosno već sada stižu pozivnice za buduću suradnju.

bozicni koncert uczk25
Ivana Medić Horvat, Tomislav Cvrtila i Senka Bašek Šamec

Publiku su također šarmirali Melani Počekaj i Alen Vranić kao solisti u svom nastupu s Big Bendom Čakovec, a Igor Magdalenić svirkom na nakovnju uz pratnju Gradskog puhačkog orkestra. Program je  vodio Dejan Buvač.

Božićnim koncertom završila je jesenska sezona Tribine Čakovec četvrtkom, a amateri su svima poželjeli Sretan Božić i Novu godinu u ritmu Radetzky Marcha u samoj završnici koncerta.

foto: Zlatko Vrzan

FOTOGALERIJU Božićnog koncerta čakovečkih amatera pogledajte OVDJE.

 

Ostavi komentar