FOTO: Na koncertu Tonyja Cetinskog u Čakovcu tisuće mobitela zasvijetlilo u spomen Oliveru

Tony Cetinski u Čakovcu
Od sedam koncerata čakovečkog proštenja najviše publike privukao je popularni Tony

Pjevač Tony Cetinski iako još u tuzi za preminulom legendom hrvatske estrade Oliverom pokazao je odličnim koncertom na čakovečkoj manifestaciji Porcijunkulovo 2018. koliki je profesionalac. Jer, “The Show Must Go On”…

Na glavnoj pozornici u Perivoju Zrinski nizao je uspješnice svoje dugogodišnje karijere, Čovjek od leda, Nek’ te zagrli netko sretniji, Opet si pobijedila, Kad žena zavoli…U stilu showmana animirao je publiku na pjevanje, ples i nezaboravnu zabavu. Uz njegove najljepše romanse i ljubavne skladbe nije izostao ni emotivni poklon Oliveru uz tisuću svjetala s mobitela iz publike. Pozdrav Oliveru uslijedio je i na bisu, uz “Cesaricu” i “Vela Luku”.

Tony Cetinski u Čakovcu

Tony Cetinski u Čakovcu

Magnetičnost i popularnost Tonya pokazuje i najveća brojnost posjetitelja upravo ove koncertne večeri od njih ukupno sedam ovogodišnjeg Porcijunkulova te dolazak njegovih fanova iz Varaždina, Koprivnice, Ludbrega i Slovenije.

Predgrupa Cetinskom bio je odličan čakovečki bend Genova. Ovim je glazbenim programom završeno Porcijunkulovo 2018.  – najveća turistička manifestacija Grada Čakovca.

Atmosferu koncerta zabilježio je Zlatko Vrzan, a FOTOGALERIJU pogledajte OVDJE.

Tony Cetinski Cakovec (1)

 

Ostavi komentar