FOTO: Glamurozni scenski i glazbeni “Las Vegas show” u Čakovcu Porcijunkulovom dali svjetski pečat!

naslovnica teks Las Vegas
Vrhunska zabava uz Roberta Marekovića i društvo

Peti dan Porcijunkulova zapečatio je vrhunski glazbeni i scenski spektakl rijetko viđen u našem kraju. Na glavnoj pozornici čakovečkog proštenja podno zidina Starog grada u maniru las vegaškog ruleta i sjaju kockarnica zavrtjela se glazba grupe Swingers s frontmenom Robertom Marekovićem i moćno-vrckavim vokalom i izvedbama Danijele Večerinović.

Go go Plesačice u šljokičastim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobatkinje, gutač vatre, plesna škola swinga, video zid, svjetlosni efekti, 11 glazbenika koji su zapravo mali big bend, raskošni aranžmani hitova kao što su Stand By Me, New York, New York, La Bamba, Crazy Little Thing Called Love,Let’s Twist again, … momenti su koji se pamte zauvijek.

Robert Mareković kao iskusan radijski voditelj proveo je publiku u vremeplovu glazbe kroz serijal Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, a naravno svoje mjesto u tom slavnom nizu našao je i naš Ivo Robić.

Na kraju koncerta naravno nezaobilazna hima posvećena svjetski poznatom gradu kocke i zabave – Viva Las Vegas!

Šteta što Čakovec i posjetitelji Porcijunkulova nisu u većem broju prepoznali ovu vrhunsku glazbenu i scensku atrakciju koju su mogli doživjeti – besplatno!

Naš fotograf Mario Golenko donosi veliku fotogaleriju showa. Pogledajte je OVDJE.

Ostavi komentar