Forestland se ne otkazuje zbog koronavirusa!

Forestland

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske preporučio je odgodu ili otkazivanje skupova u zatvorenim prostorima do 1000 ljudi. Preporuka Stožera je preventivna radi suzbijanja potencijalnoga širenja pandemije te se odnosi na zatvorene prostore.

Prema brojnim izjavama znanstvenika, epidemiologa i stručne javnosti očekujemo što skoriji završetak krize i smatramo da neće utjecati na ljetne festivale na otvorenom poput Forestlanda. Zbog brojnih upita, želimo javno napomenuti da Festival Forestland ne planira otkazivanje ni odgodu događaja, već ga planiramo održati po osmi puta zaredom i to u terminu od 17. do 19. srpnja u Brezju u Međimurju. Kao organizatori pratimo razvoj događaja i preporuke Stožera i Zavoda za javno zdravstvo i nadamo se da će se stanje stabilizirati.

Vruća ljetna atmosfera, odličan line-up i vjerovatno najbolji ljetni festival na kontinentu Hrvatske garancija su da nam je samo nebo granica. Kriil Djaikovski, Moguai, Corti Organ, Kraundler, Mark Sixma, Mo Keep, Arien, Timo G, Noel Holler, Sid Cisse i mnogi drugi zagrijat će naše ljeto na maksimalni broj stupnjeva. Ulaznice potražite na www.ticket2go.hr i ne zaboravite biti odgovorni prema sebi i svima koji vas okružuju.

Ostavi komentar