Forestland Exclusive: Novi klupski program dovodi Marka Sixmu!

Ekipa iza uspješnog festivalskog projekta „Forestland“ s prvim danima jeseni pokreće novi klupski program „Forestland Exclusive“.

Klubska scena kultnog Podroom Music Club-a tako će u petak 22. studenog ugostiti čak petoricu artista, a Čakovec će ujejdno biti domaćin i Marku Sixmi, nizozemskom producentu i glazbeniku! Mark Sixma u Čakovec se vraća 18 mjeseci nakon nastupa na šestom izdanju festivala Forestland, ovog puta za samo 200 najvećih partijanera, rejvera i fanova Foresta.

Sixma nam dolazi iz nizosemske Brede, grada kojem tepaju kao svjetske prijestolnice dance glazbe, rodnog grada Hardwella i Tiesta. Jedini je DJ koji je sam sebe skinuo s #1 Beatportove ljestvice trance glazbe i u isto vrijeme držao pozicije #1 i #2. Uz originalne pjesme, Sixma je poznat i po kolaboracijama sa Armin van Buurenom, W&W, KSHMR i mnogim drugim, a posebno se ponosi nastupima na festivalima Creamfields, A State of Trance, Ultra i Forestlandu!

Vraćam se u Hrvatsku po drugi puta u samo dvije godine i to me jako veseli. Forestland mi je ostao u jako dobrom sjećanju, publika je energična, rasplesana i odlična i nadam se da će takav festivalski filing biti i u intimnijoj klupskoj atmosferi” rekao je Sixma i dodao: “U studenom izdajem novi album, pa će ovaj event biti i svojevrsna premijera nove glazbe, zato priipremite se na dubok i drukčiji set! “

Uz Sixmu na Forestland Exclusive ugostit će i slovenske artisti R-G-M, Ted Funke i Timo G, ali i čakovečkog glazbenog producenta i renomiranog DJ-a Baxu koji će se publici predstaviti nakon još jednog ljeta u Aquariusu na Zrću!

Cjelovečernji Forestland Exclusive evocirat će uspomene davnih partija i odlične glazbe stoga požurite na www.ticket2go.hr i od srijede 4. rujna osigurajte svoje ulaznice već od 80 kuna!

Forestland 2019 Aftermovie

Foto: Forestland

Ostavi komentar