EKSKLUZIVNI intervju s Halidom Bešlićem uoči koncerta u Čakovcu 7. prosinca!

halid bešlić

Uoči spektakularnog koncerta Halida Bešlića 7. prosinca u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, razgovarali smo s kraljem sevdaha. Međimurska publika uvijek ga dočeka u velikom broju, a jedva se čeka čuti novi hit Taman je, kao i Srebrni mjesec, kojeg Halid rado zapjeva Međimurcima. Posljednji put Halida su Međimurci imali prilike slušati i vidjeti na Porcijunkulovu 2017. godine.

* Publika vas uvijek sjajno dočekuje u našem kraju. Što Međimurce očekuje na velikom koncertu u Čakovcu 7. prosinca? 

Bilo je puno koncerata u Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu, mogu reći da je uvijek bilo jako dobro. Tako će biti i ovog puta. Moja malenkost i publika ove regije jako se dobro poznaje i kompatibilni smo. Moju glazbu vole i stariji i mlađi, tu nema tajne, to je jednostavno ljubav.

* Na sceni ste više od 40. godina, odakle energija za sva gostovanja i nove pjesme? 

Sve je to jako brzo prošlo. I sve će to jednom biti jučer.  Jednostavno, kad radite ono što volite, to vam daje energiju i inspiraciju za gostovanje i stvaranje novih pjesama.

* Pjesma Taman je stekla je veliku popularnost u kratkom roku, danas ima više od 26. milijuna pregleda na Youtube kanalu. Čemu prepisujete takvu popularnost? 

Tražio sam da pjesma bude malo drugačija. Svidjela mi se, što bi vi rekli u vašem regionu, pjesma je prava veselica. Dobra je za feštu, dobru melodiku i jednostavno je dobra pjesma.

Cijeli intervju pročitajte u idućem tiskanom izdanju Međimurskih novina, koje izlaze 29. studenog!

Ulaznica za koncert 7. prosinca u sportskoj dvorani Graditeljske škole je još vrlo malo. Nabavite svoje putem sustava www.eventim.hr te na sljedećim prodajnim mjestima:
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin, Prelog – City bar; Mursko Središće – Caffe bar Parks;  Varaždin – Caffe bar Rock art, My Way; Palovec – Domino bar, Ludbreg – Caffe bar Rondo – i kod Eventim partnera (Petrol, Tisak kiosk).

Ostavi komentar