Dođite danas na tradicionalno Podrumarenje, a u petak i subotu na Clubbing!

podroom

Još jedan jesenski četvrtak je pred nama, što znači da je vrijeme za još jedno Podrumarenje! Vinska priča Podrooma sve je ugodnija i posjećenija, pa tako i ovog četvrtka nastavljaju u veseloj atmosferi uz Tamburaški Sastav “Prim”, uz Sirana Krnjak koji će prezentirati svoje proizvode uz najbolje međimurske vinare. Poznati po kvalitetnom okusu i bogatoj ponudi, pobrinut će se da i ovo Podrumarenje provedete na najbolji mogući način!

Petak, 08.11.2019. – #PodroomClubbing

Tech Room kreće na put! Za početak su odabrali sjevernu bazu hrvatske elektronike – Čakovec i odličan čakovečki Podroom-Drink&Music Club.

Party uz:
E-Base
Diogen
Pintha Indahouse

Subota, 09.11.2019. – #PodroomClubbing

#PodroomClubbing nastavljamo i drugi dan. Sa nama je u subotu, 09. studenog 2019. godine s početkom u 21:00 sati, svima nam poznati Arien koji će se pobrinuti za sve Vas do ranih jutarnjih sati. Arien, kojem je glavna stavka „Bass House“, baca ritmove i „Electro house, Hardstyle, Psytrance, Dubstep i Trap“, za svakog ponešto. Njegov potencijal prepoznat je putem jednog od najboljih hrvatskih festivala „Forestland“, te je tako i u uskoj suradnji sa domaćom pjevačicom Žanamari sa kojom je napravljena pjesma „Uragan“. Napomenimo, Arien je i u suradnji sa jednom od najpoznatijih diskografskih kuća „Universal Music Group“.

UPAD: 10kn
Vidimo se! 😉
___________________________________________________

Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn

  • Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn
  • Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn
  • Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn
  • Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar