CRNA KRONIKA punk rock grupa dolazi u Metalac Industrial bar 7. veljače!

Punk rock grupa CRNA KRONIKA započinje sa koncertnom sezonom 2020. te nakon skoro četrdeset godina od zadnjeg koncerta, dolazi ponovo u Čakovec i Novi Marof!

Band koji je žario i palio 80-tih godina na ovim prostorima, svirao po mnogobrojnim koncertima sa ondašnjim veliki bandovima poput Azre, Filma, Prljavog Kazališta, Buldožera, dolazi u petak, 07. veljače u čakovečki Metalac industrial bar, predstaviti novi autorski album pod nazivom “Drž’te glavu iznad vode”, koji u ožujku izlazi za Dallas Records.

Prošle godine band izdaje dva nova singla “Drži ritam” https://www.youtube.com/watch?v=TlByo_cUzxk i “Politika” https://www.youtube.com/watch?v=nm42iJv7Fk8 koji se “vrte” po mnogim radio stanicama u Hrvatskoj i regiji, gdje se nalaze na brojnim top listama.

Dan kasnije, u subotu, 8. veljače CRNA KRONIKA nastavlja sa koncertnom sezonom u Novom Marofu u popularnoj “Staroj školi”. Sve ljubitelje žestoke svirke i “old school” punk rocka, pozivaju na bučnu veselicu i koncert CRNE KRONIKE u petak 7.2 u Čakovec (Metalac industial bar) te u subotu 8.2. u Novi Marof (Stara škola).

 

Ostavi komentar