ČAKOVEČKI bend Genova ima novi singl Savršen dan koji nosi jasnu i ljubavnu poruku!

Čakovečki mladi bend Genova ima novi singl pod nazivom Savršen dan. Bend čine Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), AlenHorvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara) i Emil Kranjčić (bubnjevi). 

Savršen dan razgovor je između dvoje ljudi kojima je veza postala rutina. Osim toga, par razgovara o promjenama koje su se dogodile u njihovom ponašanju te distanci koja se stvorila između njih. Kroz godine veze prioriteti više nisu jednaki kao na početku i ta ljubav je polako počela blijedjeti. Oni traže načine kako bi jedno drugom rekli da je vezi došao kraj.

Tu rutinu i monotoniju opisuje i video spot. Jutarnje svitanja nagovješćuje najsavršeniji dan koji se nakon toga kroz crno-bijele kolaže s malo kolora pretvara u monotonu refleksiju teksta i ponavljanje svakodnevnih razgovora.

Autor glazbe i tekst napisao je Hrvoje Krištofić,  producent je Miroslav Lesić, redatelji Žan Novosel i Hrvoje Krištofić, a za montažu i kameru također je zaslužan Žan Novosel. 

U nastavkvu pogledajte novi singl i video spot! 

Ostavi komentar