Čak četiri dana zabave ovog tjedna u čakovečkom klubu Podroom

podroom

Kako se bliži Praznik rada, čakovečki klub Podroom odlučio je sve posjetitelje počastiti četverodnevnim programom za koji smo sigurni da će zadovoljiti svačiji glazbeni apetit.

Već u utorak, 30. travnja, tako Vas očekuje ‘Tulum’, ili kako organizatori najavljuju, show koji ćete dugo pamtiti. O čemu se točno radi? ‘Tulum’ je novi koncept klupske večeri, prilagođen svim uzrastima, pa će se tako u programu večeri pronaći za svakog po nešto, počevši od pomno biranih trash hitova, preko zlatnog doba pop-a i elektronike, a naravno – uz dobro ukomponirane rnb i hip hop hitove. Za vrhunsku atmosferu pobrinut će se već priznati čakovečki showman Juddy, koji će sve željne zabave bogatim repertoarom voditi kroz program.

Nakon ‘Tuluma’, program se nastavlja u četvrtak, 2. svibnja, kada je na rasporedu već tradicionalno Podrumarenje, ovog puta uz kvalitetna vina Kojter, te TS Žice. U ugodnoj i bogatoj atmosferi međimurskog vinogorja svi će vinoljupci moći degustirati plodove međimurskog vinogorja.

Petak, 3. svibnja rezerviran je za još jedan klupski novitet u Međimurju, ‘Latino Fever’. Program baziran na reggaeton, dancehall i ostaloj latino-američkoj glazbi, biti će nezaobilazna stanica svima koji jedva čekaju ljeto, a uz bogat tematski sadržaj i atmosferu vrelih ljetnih noći, svakako će biti idealan odabir za provod.

U subotu, 4. svibnja, Podroom nastavlja u elektronskom smjeru, koji ovog puta ugošćuje perspektivnog i talentiranog Johnnyja Costu iz Zagreba. Ovaj mladi DJ svojim nastupima na festivalu Forestland, te u brojnim klubovima diljem Hrvatske i regije već je potvrdio kvalitetu, a svojim energičnim repertoarom, prodrmat će sve željne festivalske elektronske glazbe.

Više o eventima na:

https://www.facebook.com/events/412775532833625/

https://www.facebook.com/events/2200593753393072/

https://www.facebook.com/events/576731482822042/

https://www.facebook.com/events/351028868860123/

Ostavi komentar