Božićna čarolija uz Parni Valjak u varaždinskoj Areni!

parni valjak
Aki i društvo stižu u varaždinsku Arenu!

Ostalo je svega nekoliko dana do prave glazbene poslastice koju nam sprema jedan od najdugovječnijih i omiljenih bendova – Parni Valjak. 

Bend će u sklopu svoje velike turneje pod nazivom „Runda 44“ zarundati zajedno sa svojom mnogobrojnom publikom u varaždinskoj Areni samo dan nakon Božića, 26. prosinca.

Vrhunska produkcija, moćni svjetlosni efekti, energija koja traje dugi niz godina sve je to što ovaj bend čini postojanim i omiljenim.

A može li se čarolija Božić produžiti bolje od pjevanja najdražih pjesama poput “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Uhvati ritam” i mnogih drugih.

Parni valjak je bend koji oduševljava publiku i osvaja srca i sve mlađih generacija koja s nestrpljenjem iščekuju njihove koncerte.

Koncert počinje u 20 sati, a vrata Arene otvaraju se u 18:30. Radi velike gužve koja se očekuje, organizatori mole posjetitelje da koriste gradski parking.

Ako ste jedni od onih koji kupuju poklone u zadnji tren, prava je prilika da razveselite svoje najbliže kartama za ovaj vrhunski glazbeni spektakl!

Ostavi komentar