4 TENORA najavili veličanstveni koncert uoči Valentinova, 13. veljače u CZK Čakovec!

Veličanstvena četvorka stiže na sjever Hrvatske nakon što su u 2019. godini održali velik broj koncerata i pokazali da su izvrsna kombinacija za glazbeni užitak i opuštanje. Može li Valentinovo biti bolje? 4 Tenora, pobjednici Šibenske šansone 2019., stižu u Centar za kulturu grada Čakovca u 20 sati 13. veljače 2020. godine.

Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić protekle su godine održali mnogo sjajnih koncerata, sudjelovali u humanitarnim akcijama, punili gledališta gdje god došli, bilo u Hrvatskoj, bilo u susjednim zemljama.

Zato su 2020. odlučili započeti valentinovskim koncertom u Čakovcu na kojem nastupaju s Tamburaškim orkestrom TCK pod ravnanjem maestra Tibora Buna. Ova dobitna kombinacija oduševila je na rasprodanom koncertu na zatvaranju Špancirfesta u Varaždinu 2019. Ovo je sjajna prilika da svi koji nisu kupe ulaznice, dođu na koncert i osjete čaroliju 4 Tenora. Tenori su poznati po tome što vole publiku iznenaditi nekim novim pjesmama ili donijeti jedan potpuno novi zvuk s tamburaškim orkestrom.

Čakovec i Tenori još pamte veličanstveni koncert na Porcijunkulovu 2018., kada su svojim sjajnim izvedbama i svojstvenim šarmom osvojili i raspjevali publiku koja ih nije puštala ni nakon nekoliko biseva. Tenori su bili oduševljeni kada su vidjeli koliko je tisuća ljudi došlo na koncert i to im je bila važna potvrda velike popularnosti koju su stekli u vrlo kratkom vremenu.

Posjetitelji će tako u Čakovcu moći uživati u njihovoj interpretaciji poznatih arija, šansona i evergreena, kao i u novim glazbenim iznenađenjima koje pripremaju baš za ovo druženje. Brod bez imena, Sve je tvoje, O sole mio, Golubovi, samo su neke od uspješnica koje očekuju publiku.

Uvijek nasmijani Vlado, Filip, Đani i Marko publiku redovito dižu na noge i ostavljaju bez daha svojim vrhunskim glasovima. Ali i izgledom i pošalicama koje uvijek doprinesu opuštenoj koncertnoj atmosferi, koja daje poseban štih njihovom zanimljivom i nimalo lakom repertoaru.

Ostavi komentar