3FF festival ovog vikenda u Perivoju Zrinskih!

Prije hladnih i kišnih dana, ljeto valja završiti dvodnevnim festivalom alternativne glazbe, zato rezervirajte 3. i 4. rujan i dođite na druženje ispod zidina Starog grada!

Kao i dosad, ulaz na festival je besplatan za sve posjetitelje uz Covid potvrdu, a ukoliko svoju još niste dobili, možete se testirati na licu mjesta po cijeni od 30 kuna.

Za slavljeničku petu godinu 3FF-a, ekipa iz kluba Prostor i Udruga mladih “3FF” pripremila je osam bendova za svačiji ukus. Nešto laganiji i plesniji petak započinje s novim zagrebačkim bendom Vostok kojemu je ovo prvi live nastup. Nakon njih slijedi nam Sfumato, bend koji djeluje unutar poznatog kolektiva JeboTon. Vrhunac večeri zasigurno će biti nastup Kandžije s bendom, koji žari i pali hrvatskom rap scenom već deset godina. Za kraj prvog dana festivala, pozornicu će preuzeti Brain Holidays, pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj.

Subotnja večer bit će poprilično žestoka, a svirka započinje tročlanim čakovečkim hardcore/punk bendom Dead Dog Summer. Slijedi mladi bend iz Koprivnice, Šiza, s glasnim zvukom garažnog rocka i sirovog post-punka. Streetcore punkeri Crasso de Odio iz Zadra začinit će večer žestokom svirkom, dok su za završnicu festivala zaduženi dobro poznati punk rockeri uz koje su odrasle generacije: Six Pack.

Naoružajte se pozitivnom energijom i udobnim plesnim cipelama i dođite na 3FF festival!

Vidimo se na plesnom podiju u “jezeru” čakovečkog Perivoja Zrinskih 3. i 4. rujna!

Ostavi komentar