0.6 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

Koncert Zabranjenog pušenja i klape Kampanel uz Dan Kotoribe

Općina Kotoriba svoj je Dan vezala uz blagdan Uznesenja svetog Križa koji se obilježava 13. rujna. To je ujedno datum tamošnjeg proštenja, budući da je župna crkva posvećena Uzvišenju sv. Križa i sedam žalosti Blažene Djevice Marije. Za razliku od prijašnjih godina, ljetos ni u Kotoribi, zbog protuepidemijskih mjera neće biti uobičajenog višednevnog obilježavanja Dana općine. Ipak to ne znači da se baš ništa neće održati, poručuje svojim sumještanima Ljubomir Grgec, načelnik općine koji je u razgovoru rekao što se radilo godinu dana te najavio općinske planove za dalje. 

Svečane sjednice ove godine neće biti, pa se tako neće uručiti ni najviša općinska priznanja i nagrade. Međutim, u Kotoribi su odlučili da će usprkos svemu, mještani i njihovi gosti, ipak uživati u zabavno-glazbenom programu i to u rockerskom i klapskom stilu.

Najprije je u subotu 19. rujna koncert Zabranjenog pušenja na prostoru kod nove škole. Idućeg dana u nedjelju 20. rujna bit će nastup klape Kampanel. Naravno, koncerti se organiziraju u dogovoru s organizatorom koncerata te međimurskim epidemiolozima poštivajući sve propisane mjere koje su na snazi.

Što se sve događalo u Kotoribi unatrag godinu dana, donosimo u novom broju Međimurskih novina koji je u prodaji od petka, 11.rujna.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Susjed unesrećenog na mjestu nesreće

Tragedija u Orehovici

Čakovečka špica 9.12.2023.

Čakovečka špica 9.12.2023.

Ovo je potpuno nova Toyota Camry

Moto Mrazevi u Čakovcu 2023

Moto Mrazevi brundali Čakovcem