KK Donji Kraljevec ima najboljeg igrača i strijelca

U15 ekipa Košarkaškog kluba Donji Kraljevec je ove sezone bilježila sjajne rezultate u Prvoj regionalnoj ligi regije Sjever, ligi koja okuplja najbolje klubove iz čak 5 županija, i ostvarivala pobjede protiv ekipa iz daleko većih košarkaških sredina

Da to nisu bile samo prazne priče svjedoči i završno izvješće lige gdje upravo njihovi igrači “vode glavnu riječ”.

Naime, najbolji strijelac čitave lige je Kain Hranjec, a u stopu ga prati također Tomi Levačić. Podatak o najboljem strijelcu još više dobiva na težini ako uzmemo u obzir da je Kain tek ulazno godište u ovu kategoriju.

Na listi najboljih igrača lige po izboru trenera svih ekipa koje su sudjelovale u ligi drugim najboljim igračem lige proglašen je Tomi Levačić dok je Kain u tom izboru na šestom mjestu.

Spomenuti dvojac našao se i na listi najboljih tricaša natjecanja gdje obojica zauzimaju četvrto mjesto.

Ovim sjajnim individualnim uspjesima dečki su pokazali da se marljivost i trud itekako isplate.

Naravno, svi ovi individualni uspjesi ne bi bili ostvareni da nije bilo i sjajnih suigrača: Jakov Kovač, Jan Grabant, Kain Hranjec, Tomi Levačić, Ruben Bađari, Luka Varga, Mihael Mesarić, Krsto Vlašić, Karlo Horvat, Matija Purgar pod vodstvom trenera Mihaela Ružića i ovaj put su pokazali da klub itekako zauzima važno mjesto na regionalnoj košarkaškoj mapi.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE