Kino postaje mjesto okupljanja u Murskom Središću: Ulaznice moguće rezervirati i putem maila

Grad Mursko Središće šalje priopćenje za meidje koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Proteklog je vikenda na tri kino projekcije u Murskom Središću u Centru za kulturu „Rudar“ bilo ukupno 450 ljudi, a da epidemiološke mjere dopuštaju bilo bi i više. Na temelju posjećenosti kroz čitav listopad možemo zaključiti da je kino opet mjesto okupljanja u Murskom Središću, a jednako bogat aktualnim filmskim naslovima bit će i mjesec studeni.

Kako bi se izbjegle gužve na ulazu, obavještavaju se građani da svoje ulaznice mogu rezervirati i putem maila [email protected]. Dovoljno je upisati ime i prezime, broj telefona i broj karata koji se želi rezervirati. Ulaznice se moraju pokupiti 15 minuta prije projekcije, u suprotnom se gubi pravo na rezerviranu ulaznicu.

Blagajna počinje s radom sat vremena prije svake projekcije. Osim kino naslova, u studenom nas čekaju i dvije kazališne predstave, za koje je prema mjerama i preporukama HZJZ-a potrebna EU digitalna covid propusnica. Za filmove nije potrebna covid propisnica. Konačno, krajem mjeseca počinje i Advent, koji otvaramo koncertom Sestara Palić 28. studenog u Centru za kulturu „Rudar“.

(GMS)

Ostavi komentar