KAKVA GESTA Mještani Nedelišća udruzi za autizam Pogled darovali nekretninu!

U našu redakciju javila se Udruga za autizam Pogled koja se želi zahvaliti nekolicini mještana iz Nedelišća koji su im odlučili prepisati nekretninu.

-Željeli bi se nekako zahvaliti tim ljudima i da javnost sazna da još uvijek ima dobrih djela dobrih ljudi u ovome kaotičnome svijetu. Nisu se željeli fotografirati.

Od srca i savelikom zahvalnošću mi članovi udruge Pogled/obdarenica – primamo od 10 darovatelja ; Katarine Furjan, Ane Hrastovec, Rozine Šafarić, Marije Novak, Ivana Ivančića, Miroslava Ivančića, Ivanke Belović, Marije Benčić, Stjepan Ivančića i Josipa Ivančića, cijele njihove suvlasničke dijelove nekretnina upisanih u : z.k.ul.1035 k.o. Nedelišće, z.k.ul.4748 k.o. Nedelišće i z.k.ul.4746 k.o. Nedelišće, naslijeđenih od gospodina Željka Ivančića. Takva je bila njegova želja, rečeno nam je.

Udruga za autizam Pogled zahvaljujući tim divnim i velikodušnim ljudima postala je vlasnik 50% kuće, dvorišta, voćnjaka, gospodarskih zgrada, stambene zgrade, oranice i pašnjaka. Nekretnina (kuća s dvorištem) se nalazi 3 kuće dalje (50m) od sjedišta udruge Pogled u Nedelišću. Njihov udio prepisan je udruzi bez postavljanja bilo kakvih uvjeta. Udruga Pogled znati će iskoristiti taj dar za dobrobit svih naših članova, djece i osoba s poremećajem iz spektra autizma.

Dodajmo još k tome da su troškovi postupanja javnog bilježnika donacija gđe. Mirjane Zvonarek.

Ostavi komentar