Kada policijski posao uđe u krv, to ostaje dovijeka

U narodu se kaže da dobrog policajca čine vruće srce, hladna glava i čisti prsti, što znači da moraju biti predani poslu, hrabri, razboriti i pošteni. Da je tome upravo tako uvjerili smo se sami u Policijskoj postaji Čakovec gdje smo razgovarali s kontakt policajcem Damirom Klobučarićem (39) iz Svetog Martina na Muri

Damir je već kao mali dječak želio postati policajac. Za dva mjeseca bit će punih 20 godina otkako je u policiji no to mu se čini kao da je proletjelo u trenu. Smatra da jednom kada ti policijski posao uđe u krv to ostaje dovijeka, stoga niti ne pomišlja na odlazak u mirovinu. 

Svoju policijsku karijeru započeo je u Zagrebu gdje je ukupno proveo 13,5 godina na radnom mjestu kontakt policajca. U Međimurje je došao nakon Zagreba i ovdje pokriva cijelu Policijsku postaju Čakovec te još dodatno obavlja posao kontakt policajca na terenu u Pribislavcu. 

Cijeli članak o međimurskom kontakt policajcu Damiru Klobučariću pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 22. svibnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

 

 

Ostavi komentar