Jurica Tomac najbrži u Varaždinu

U subotu, 13.01.2024. je u našoj qorganizaciji na stadionu Slobode održana 1. memorijalna utrka – Sebijeva 5ica u spomen na člana AK Varaždin Sebastijana Berišu koji nas je nenadano napustio prije godinu dana.

Prekrasan sunčan i malo prohladan dan upravo kao da je bio naručen za ovu našu memorijalnu utrku. S obzirom na broj prijavljenih natjecatelja za utrku formirali su tri grupe, a samu utrku uspješno je završilo 65 natjecatelja.

Jedna zaista lijepa brojka za ovu 1. memorijalnu utrku od 5 km na atletskoj stazi. Budući da je sama utrka bila natjecateljska dobili smo i ukupne pobjednike u muškoj i ženskoj konkurenciji a to su:

Muškarci:

  1. Jurica Tomac (AK Međimurje) – 15:56
  2. Andrej Hladnik (AK Varaždin) – 15:59
  3. Bruno Hlebar (AK Varaždin) – 16:38

Žene:

  1. Lucija Sačer – (AK Varaždin) – 21:43
  2. Zara Klopotan – (AK Varaždin) – 22:20
  3. Anica Lacković – (AK Varaždin) – 23:17

– Posebna čestitka pobjednicima, a naravno i svima koji su uspješno završili ovu memorijalnu utrku. Upravo ova lijepa brojka natjecatelja zajedno s gostima koji su nam se pridružili na druženju nakon utrke govori o tome koliko su mnogi poštivali i cijenili našeg Sebastijana te njemu u spomen došli na ovu našu utrku i druženje. Iz tog razloga, želimo se svima zahvaliti na dolasku, a posebno članovima obitelji Beriša koji su svojim prisustvom i podrškom uveličali ovu memorijalnu utrku. Hvala Sebijevoj mami Matildi, bratu Benjaminu, sestri Marceli i nećaku Bernardu koji su nam ujedno pomogli oko proglašenja najboljih te osobno uručili prigodne nagrade najboljima. Naravno da veliko hvala ide i svima koji su na bilo koji način pomogli oko organizacije utrke, a posebno ZSUG Varaždin koja nam je omogućila nesmetano korištenje cjelokupnog stadiona. Naravno da je želja te se iskreno i nadamo da ova utrka postane tradicionalna jer je upravo svojim djelima i osobnošću naš Sebo to i zaslužio. Počivao u miru dragi naš Sebo, poručili su iz AK Varaždin.

tekst i foto: AK Varaždin

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE