Kobala smo smijenili i sramoti nas povezivanje s njim

Nakon što smo jučer objavili vijest u kojoj kćer Josipa Kobala navodi kako njezin otac nema nikakve veze s uhićenjem župana, na vijest su reagirali iz NK Draškovec-Geothermae.

>>Kćer Josipa Kobala: Moj tata nema nikakve veze s uhićenjem župana Posavca<<

Josip Kobal, predsjednik Upravnog odbora Županijske uprave za ceste Međimurske županije, upleten je u navodno snimanje navodnog davanja i primanja mita Međimurskom županu Matiji Posavcu. Kako smo objavili izjavu njegove kćeri s ilustracijom, fotografijom Josipa Kobala na sjednici NK Draškovec-Geothermae gdje je bio na funkciji predsjednika kluba iz kluba su nam se javili s prigovorom u kojem se klub ograđuje od svog bivšeg predsjenika.

Prigovor prenosimo u cijelosti:

Poštovani/a,
nadovezano za vaš članak na portalu mnovine.hr objavljen pod imenom: Kćer Josipa Kobala: Moj tata nema nikakve veze s uhićenjem župana Posavca. Koji je objavi:a Vlasta Vugrinec sadrži podatke i medijski sadržaj sa sastanka  kluba NK „Draškovec- Geothermae“. Navodi koji se javljaju u članku zajedno sa slikom ozbiljno narušavaju ugled kluba. Josip Kobal smijenjen je s mjesta predsjednika kluba dana 20.07.2020. iz nama opravdanih razloga. Stoga Predsjedništvo kluba smatra da nije korektno povezivati klub s osobom zbog radnji koje se navode u članku. I ovim putem Vas molimo da uklonite i više ne upotrebljavate slike kluba i njegovih  članovima koji su također izloženi sramoćenju. Ukoliko imate bilo kakvih  nejasnoća, molimo Vas da za informacije kontaktirate nas osobno.

Srdačan pozdrav
Predsjedništvo kluba NK „Draškovec-Geothermae”

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE