Još jedan Daj as za autizam

Ovo je 9. po redu Dobrotvorni teniski turnir “Daj As za Autizam” koji se održao na teniskim terenima TK “Franjo Punčec” u Čakovcu u subotu 04.06.2021. s početkom u 13h.

Tradicionalni teniski turnir okupio je brojne tenisače kako bi pomogli Udruzi Pogled koja skrbi o autističnim štićenicima.

Hvala teniskom klubu “Franjo Punčec” na podršci i ustupljenim teniskim terenima bez kojih ne bi ni mogli to sve ostvariti. Zatim VELIKO HVALA svim tenisačicama i tenisačima koji su nas došli podržati i odigrati meč. Igrali su se muški parovi, ženski parovi i mješoviti parovi. Sudjelovalo je tridesetak igrača/ica. Poručili su organizatori iz Udruge Pogled.

Zaigrajmo opet tenis zajedno!

Hvala i svim dragim ljudima na podršci i donaciji na samom turniru, našim volonterkama i volonterima, roditeljima, mamama, bakama koje su spremile fine kolače i salate, majstorima za fini roštilj. Hvala vam svima u ime članova djece s autizmom i roditelja Udruge Pogled. Dobro se dobrim vraća!

“One najbolje očekuju prigodni pokloni kao i svake godine. Dođite i podržite nas. Dobro se dobrim vraća. DAJ AS ZA AUTIZAM“, poručili su organizatori.

Galeriju pogledajte ovdje (Daj as)

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar